Полетите от Летище Варна до Лондон и обратно на авиокомпания

...
Полетите от Летище Варна до Лондон и обратно на авиокомпания
Коментари Харесай

Кметът Иван Портних изпрати писмо до Националния щаб за спиране на полетите между Варна и Лондон

Полетите от Летище Варна до Лондон и обратно на авиокомпания Wizz Air да бъдат преустановени до края на извънредното положение, с цел опазване живота и здравето на гражданите. Това се казва в писмо до председателя на Националния оперативен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20, изпратено днес от кмета на Варна Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5489
Позицията му е подкрепена от ръководствата на Български лекарски съюз - Варна, МБАЛ „ Св. Анна “, ВМА – МБАЛ - Варна (Военноморска болница), УМБАЛ „ Св. Марина “, Медицинския университет „ Проф. Д-р Параскев Стоянов “, РЗИ - Варна, от областния и от общинския кризисен щаб.

Кметът на Варна възмутен от мъжа с коронавируса. В града въвеждат драконовски мерки

Повод за реакцията е официално съобщение, че се възобновяват полетите на авиокомпания Wizz Air между Варна и Лондон от 16-ти април 2020 г. Те ще бъдат извършвани регулярно три пъти седмично - във вторник, четвъртък и събота.

„ В условията на карантина и въведените навременни мерки от Националния оперативен щаб, днес Варна е съхранена като град, в който заразата е ограничена и няма смъртни случаи. Причината е, че хиляди граждани, въпреки трудностите, изпълняват съвестно изискванията за социална изолация, дезинфекции, ограничаване на контактите. Мотивирани сме да продължим да бъдем отговорни - към себе си и близките си, но за целта е важно да няма допълнителен риск от внесена зараза “, се казва в писмото на кмета Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5489  Забраниха влизането и излизането от Забраниха влизането и излизането от " Филиповци " и " Факултета "  Как претърпях ужаса на ковид: Как претърпях ужаса на ковид: " Сякаш те е затиснала торба цимент "  Близо 3,9 млн. души са в частична безработица в Испания Близо 3,9 млн. души са в частична безработица в Испания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР