Петима са вече заразените с COVID-19 в Сунгурларе, информира Нова

...
Петима са вече заразените с COVID-19 в Сунгурларе, информира Нова
Коментари Харесай

Заразените с COVID-19 в Сунгурларе вече са петима

Петима са вече заразените с COVID-19 в Сунгурларе, информира Нова телевизия. Резултатите са от изследваните вчера 60 контактни лица на тримата заболели общински служители. Засега градът няма да бъде затварян.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9604
Дезинфекцията на улици и обществени сгради в Сунгурларе продължава втори ден. Днес и утре по предписание на РЗИ, общината и детската градина в Сунгурларе ще останат затворени. Изследвани са 60 служители на администрацията.

Кметът на Сунгуларе: Взели сме всички мерки

„ Засега няма опасност да затворим целия град. Не искаме да създаваме паника между хората”, каза кметът на Сунгурларе д-р Георги Кенов.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9604  Каназирева прикани пловдивчани да съблюдават дисциплинираност поради COVID-19 Каназирева прикани пловдивчани да съблюдават дисциплинираност поради COVID-19  Приключи тестването за ковид на чиновници на Община Благоевград Приключи тестването за ковид на чиновници на Община Благоевград  COVID-19 от COVID-19 от " нападателен тигър " става " пума "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР