Петима души, заподозрени в организиране на незаконни партита по време

...
Петима души, заподозрени в организиране на незаконни партита по време
Коментари Харесай

Петима са арестувани за организиране на незаконни партита в Париж

Петима души, заподозрени в организиране на незаконни партита по време на пандемията от коронавируса, бяха арестувани днес в Париж, съобщи БТА, като се позова на властите.

Задържаните са обвинени в застрашаване на други граждани. Полицаите са разпръснали събирания в няколко района на френската столица през уикенда, както и в предградие близо до летище " Шарл де Гол ".

Общо 93 души са получили предупреждение след участие в различни събития, нарушаващи правилата, въведени заради пандемията. Подобни предупреждения обикновено са придружени от глоба.

Франция смекчи някои от епидемичните ограничения в средата на декември, но правилата за вечерният час остава в сила - на хората е забранено да напускат домовете си между 20:00 и 06:00 часа.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17432  Зам.-кметът на Асеновград участва на първата имунизация против COVID-19 в града Зам.-кметът на Асеновград участва на първата имунизация против COVID-19 в града  Медицинска сестра в Бургас: Ваксинирайте се Медицинска сестра в Бургас: Ваксинирайте се  Германският здравен министър задмина по известност канцлерът Ангела Меркел Германският здравен министър задмина по известност канцлерът Ангела Меркел
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР