Още един мъж на 26 години от Кърджали е с

...
Още един мъж на 26 години от Кърджали е с
Коментари Харесай

Какво е състоянието на младия мъж от Кърджали, заразен с коронавирус?

Още един мъж на 26 години от Кърджали е с положителна проба за коронавирус. Това стана ясно от днешната пресконференция на Националния щаб за борба с коронавируса. С него случаите в Кърджали вече стават седем.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3627
Кметът инж. Хасан Азис съобщи, че младият мъж е в добро състояние и се намира в дома си. Той отново призова всички да спазват указанията за ограничение и да прилагат висока лична хигиена.

33 нови положителни проби, 412 са общо заразените с COVID-19 у нас

" Много важно е да осъзнаем, че мярката за социална изолация и дистанция забавя разпространение на вируса и е единствената работеща към днешна дата! ", каза Азис.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3627  Общинар от София: 1 милион лв. заделяме за бизнеса Общинар от София: 1 милион лв. заделяме за бизнеса  Парното поевтинява приблизително с над 20% от през днешния ден Парното поевтинява приблизително с над 20% от през днешния ден  Дори в тежките времена испанците демонстрираха, че знаят по какъв начин да се забавляват Дори в тежките времена испанците демонстрираха, че знаят по какъв начин да се забавляват
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР