Очаква се ваксинацията да започне след Нова година. Това каза

...
Очаква се ваксинацията да започне след Нова година. Това каза
Коментари Харесай

Фандъкова: Готови сме за ваксинацията

Очаква се ваксинацията да започне след Нова година. Това каза на брифинг столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, след като се запозна на място с организацията и начина на работа на първия в страната временен изнесен специализиран кабинет за имунизации срещу COVID-19, който е изграден в София, предаде репортер на.

В готовност сме, създадохме подходящата логистика, включително организация. Направено е така, че хората да има къде да изчакат, с подходяща дезинфекция, и лекарите къде да работят. Осигурили сме и една линейка, за да има спешна помощ, ако се наложи, заяви Фандъкова.

Имаме готовност за разкриване на още два допълнителни пункта. Готови сме да се орагнизира ваксинация и в ДКЦ-тата, ако се наложи, добави кметът на София.

Освен логистиката, осем екипа ежедневно ще бъдат на разположение на РЗИ. Те ще подпомагат процеса на ваксинация и ще бъдат като пожарна команда, посочи Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Тя уточни, че лекарите ще се ваксинират на място в лечебните заведения, в които работят.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16765  Италия обмисля нови коронавирусни ограничавания за коледните празници Италия обмисля нови коронавирусни ограничавания за коледните празници  Проф. Ангелов: Ще упорствам ограниченията да останат твърди, с цел да имаме здрави българи Проф. Ангелов: Ще упорствам ограниченията да останат твърди, с цел да имаме здрави българи  Борисов даде обещание да се помогне на докторите, с цел да знаят всичко за имунизацията Борисов даде обещание да се помогне на докторите, с цел да знаят всичко за имунизацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР