От днес Айфеловата кула всяка вечер ще отдава почит на

...
От днес Айфеловата кула всяка вечер ще отдава почит на
Коментари Харесай

Айфеловата кула ще почита всяка вечер мобилизираните в борбата с новия коронавирус

От днес Айфеловата кула всяка вечер ще отдава почит на хората, които са мобилизирани в борбата с новия коронавирус, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2879
Върху кулата ще бъдат прожектирани изразът " Мерси " и послания, подтикващи хората да останат по домовете си, се казва в комюнике на кметството на Париж.

Френският премиер предупреждава за изключително висока вълна от зараза с COVID-19 в страната

От днес всяка вечер от 20 ч. до 23 ч. Айфеловата кула ще почита всички хора, мобилизирани в борбата с COVID-19, като прожектира послания с благодарност и с призив хората да останат по домовете си.

" В 20 ч. надпис " Мерси " ще се появи върху Айфеловата кула, почитайки лекуващия персонал, полицаите, жандармеристите, пожарникарите, спасителите, лекарите от " Бърза помощ ", войниците, служителите по чистотата, касиерките и касиерите, търговците, доставчиците, доброволците, асоциациите, парижаните и парижанките, които са се мобилизирали срещу COVID-19 ", се отбелязва в комюникето.

" След това от 20:30 ч. до 23 ч. ще се редуват две версии на едно и също послание " Останете вкъщи ", едната на френски език - Restez chez vous, а другата на английски - Stay at Home, за да се напомни, че ограничаването на излизанията навън спасява човешки животи. "

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2879  Испанският министър председател: Европейски Съюз не трябва още веднъж да се проваля пред жителите си Испанският министър председател: Европейски Съюз не трябва още веднъж да се проваля пред жителите си  Двама германци бяха упрекнати в нахлуване поради кашляне Двама германци бяха упрекнати в нахлуване поради кашляне  Главната акушерка на УМБАЛ Главната акушерка на УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив е инфектирана с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР