От днес (02.12.2020 г.) кабинетът за пробонабиране на материал за

...
От днес (02.12.2020 г.) кабинетът за пробонабиране на материал за
Коментари Харесай

В Казанлък също тестват за COVID-19, вижте какъв е графикът на лабораторията!

От днес (02.12.2020 г.) кабинетът за пробонабиране на материал за PCR изследване за COVID-19, разположен в ДКЦ „ Поликлиника “-Казанлък, работи с граждани по график.

Ето какво трябва да знаят пациентите:

1. Насочените пациенти от личния лекар със зелен талон ще бъдат тествани в кабинета от 14:00 до 17:00 часа с предварително запазен час, който се получава на телефон 0431/51232.

2. Записаните пациенти попълват декларация, предоставена от работещия лаборант в кабинета преди извършване на тестуването.

3. Самонасочилите се пациенти (хора, които нямат направление и/или не са здравноосигурени) ще бъдат тествани в кабинета от 17:00 до 17:30 часа.

4. Получаване на резултатите от бързия антигенен тест ще се осъществява в рамките на 45 мин. от взимане на пробата.

5. При положителен антигенен тест на пациента се взима проба за PCR тест. При позитивен PCR РЗИ уведомяват на посочения в декларацията телефон.

Новата организация на работа на Коронавирус кабинета се налага с цел спазване на противоепидемичните мерки и избягване струпването на големи групи хора, коментира кметът на Казанлък Галина Стоянова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16082  Отварят Айфеловата кула за гости от средата на декември Отварят Айфеловата кула за гости от средата на декември  Премиерът Борисов: Всеки, който изиска, би трябвало да има достъп до имунизация

Премиерът Борисов: Всеки, който изиска, би трябвало да има достъп до имунизация  Премиерът Борисов: Всеки, който изиска, би трябвало да има достъп до имунизация Премиерът Борисов: Всеки, който изиска, би трябвало да има достъп до имунизация
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР