Остават ми още 20 дни под домашна карантина. Добре съм,

...
Остават ми още 20 дни под домашна карантина. Добре съм,
Коментари Харесай

Д-р Хасан Адемов разкри какво е състоянието му след лечението от COVID-19

Остават ми още 20 дни под домашна карантина. Добре съм, опитвам се да поддържам тонус с 10 000 крачки, които извървявам вкъщи.Това заяви депутатът от ДПС д-р Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва в ефира на Нова телевизия по повод преболедувания коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6348
" Резултатът от мерките на Щаба може да бъде определен като задоволителен. Трябва да се доверим на колегите, там са специалистите, които са най-добре запознати с вируса. Трябва да бъде запазен живота и здравето на българските граждани и да съхраним живота на хората, които са на първа линия в борбата с COVID-19 ", допълни още той.

Хасан Адемов разказа за COVID-19 от първо лице

По думите му реаниматорите у нас са много добре подготвени и ежедневно са изправени пред подобни предизвикателства. " Лечението на всеки един пациент е индивидуален акт ", каза той.

Адемов благодари специално на председателят на КРИБ Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 г. в град София. Г-н Кирил Домусчиев притежава за обаждането му, с което го е подкрепил.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6348  Още един умрял с COVID-19, 1300 са инфектираните у нас Още един умрял с COVID-19, 1300 са инфектираните у нас  От понеделник отварят парковете във Велико Търново От понеделник отварят парковете във Велико Търново  Вирусолог от Българска академия на науките: Трябва да свикнем да живеем с COVID-19 Вирусолог от Българска академия на науките: Трябва да свикнем да живеем с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР