Около 21 милиона литра спирт е предложило да раздаде руското

...
Около 21 милиона литра спирт е предложило да раздаде руското
Коментари Харесай

Москва дава 21 милиона литра спирт

Около 21 милиона литра спирт е предложило да раздаде руското финансово министерство, предаде нюзру.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7871
" В момента ние разполагаме с огромни количества конфискуван алкохол. Те могат да бъдат използвани за производството на дезинфектанти, които са много необходими заради разпространението на коронавируса в нашата страна ", това са посочили от икономическото ведомство в Москва.

Говорителят на Кремъл и жена му с коронавирус

От институцията са допълнили, че ръководствата на отделните административни единици на Руската федерация (републики, области, окръзи и други) ще трябва да подадат молба в министерството на финансите и изрично да заявят, че алкохолът ще се използва по предназначение.

" Ние внесохме нашето предложение в Държавната дума (долната камара на федералния парламент) ", са посочили още от финансовото министерство в Москва.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7871  Полша ще удължи до 12 юни възбраната за чужденци да влизат в страната Полша ще удължи до 12 юни възбраната за чужденци да влизат в страната  Европейска комисия стартира наказателни процедури против страните, позволили обезщетение на пасажери единствено с ваучери Европейска комисия стартира наказателни процедури против страните, позволили обезщетение на пасажери единствено с ваучери  Британски учени се заеха с генетичната мистерия на COVID-19 Британски учени се заеха с генетичната мистерия на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР