Няма заболели от COVID-19 от изследвани 1772-ма лекари, медицински сестри

...
Няма заболели от COVID-19 от изследвани 1772-ма лекари, медицински сестри
Коментари Харесай

Няма заболели от COVID-19 от изследвани 1772 души в Шумен

Няма заболели от COVID-19 от изследвани 1772-ма лекари, медицински сестри и болничен персонал от МБАЛ, КОЦ и РЗИ, служители от ОД на МВР, Дома за стари хора, Дома за мъже с умствена изостаналост в село Лозево, работещи в първичната извънболнична медицинска помощ, както и в две предприятия, съобщават от пресцентъра на общинската администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6816
Обработените към момента проби показват, че независимо от доказаните антитела при първоначалното тестване, всички последвали PCR-изследвания са отрицателни, отбелязват от общинския пресцентър.

Във Видин има ново огнище на COVID-19

От там уточняват, че вземането на проби ще продължат и в началото на следващата седмица, като в изследванията ще бъдат включени служители на първа линия от ДКЦ-1, Дирекция социално подпомагане, Бюро по труда, НАП, ОДБХ, Регионална дирекция пожарна безопасност и защита на населението, НОИ, лични асистенти и здравни медиатори.

Близо 2100 са вече са бързите тестовете, които са осигурени за Шумен в рамките на дарителската кампанията " Помогни сега ". Те са предоставени от фирма за целите на инициативата в помощ на общината и на работещите на първа линия в здравни и социални заведения в борбата с COVID-19, допълват от общинския пресцентър.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6816  В Китай се надига втора вълна на епидемията? В Китай се надига втора вълна на епидемията?  Десетки трупове в Ню Йорк се разлагат на улицата, до момента в който си чакат реда за гробищата Десетки трупове в Ню Йорк се разлагат на улицата, до момента в който си чакат реда за гробищата  Даниел Панов разгласи по какъв начин ще се помогне на пострадалите от COVID-19 във Велико Търново Даниел Панов разгласи по какъв начин ще се помогне на пострадалите от COVID-19 във Велико Търново
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР