Нов странен знак на пътя шокира софиянци. Непознатата табела се

...
Нов странен знак на пътя шокира софиянци. Непознатата табела се
Коментари Харесай

Странен пътен знак на пъпа на София ошашави шофьори и минувачи

Нов странен знак на пътя шокира софиянци. Непознатата табела се намира на ул. " Цар Иван Асен II ", става ясно от публикация, която се появи в столичната фейсбук група „ Забелязано в София”.

„ Някой може ли да ми обясни, какво означава този знак? Това е на ул. Цар Асен II. Всички знаци по тази улица са такива”, пише авторът на поста. Озадаченият мъж добавя и снимка на въпросния пътен знак.



Въпросният знак, който определено не фигурира никъде в правилника за движение, е почти като знак Пътен знак номер Б3 - “Път с предимство”. Разликата с оригинала е в черното автомобилче, което се мъдри в средата на жълтия ромб някой умник е залепил черен автомобил.

Фейсбук потребителите са категорични, че подобен знак не съществува. А някои дори се шегуват, че въпросната табела предупреждава шофьорите, че черният джип винаги е с предимство.

" Това е дело на идиоти, които в момента се издирват от 1-во РПУ по записи от камери ", става ясно от един от коментарите.

Това не е първият случай, в който странни пътни знаци се появяват по софийските улици. В началото на месец януари жителите и гостите на София бяха възмутени от нецензурни табели, които се появиха по ул. „ Граф Игнатиев”.

Скандалният надпис на Хеопсовата пирамида бледнее пред тези нецензурни табели по " Графа " (СНИМКИ 18+)

За безопасността на всички граждани от Столична община преди дни сложиха предупредителни табели, на които пишеше " ВНИМАНИЕ! Забранено е движението на пешеходци и автомобили по релсовия път. Опасно за живота! ". Освен ярко жълтата табела имаше и пътни знаци номер В2 - " Забранено е влизането на пътни превозни средства в двете посоки ". Имаше и такива, на които бе изобразен " вървящ човек ". Именно този " човек ", които бе на всички табели, бе жестоко поруган. Неизвестен " майстор ", който явно е любител на анатомията, реши да изрисува мъжки полов орган.

Малко по-късно скандалните табели бяха премахнати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР