Ние българските лекари, подкрепяме напълно обявените от здравния министър -

...
Ние българските лекари, подкрепяме напълно обявените от здравния министър -
Коментари Харесай

БЛС: Предложените ограничителни мерки да влязат в сила в най-кратък срок

Ние българските лекари, подкрепяме напълно обявените от здравния министър - проф. нови ограничителни мерки и очакваме тяхното приемане в пълния им вид възможно най-бързо. Това се посочва в официална позиция на Българския лекарски съюз (БЛС) до медиите във връзка с предложените по-строги мерки за справяне с пандемията в България.



Преустановяването работата на заведенията, дискотеките, на МОЛ-овете, прекратяването на спортните мероприятия, семинари, екскурзии, конкурси, конгреси и всички други мерки са изцяло в полза на българското общество и ще дадат възможност на нас лекарите и здравната система да си поемем глътка въздух. Само така може да бъде скъсана веригата на заразата, която през последните седмици показа сериозен ръст и погуби стотици животи. Нека спазваме дистанция, но да се държим един за друг в тази битка! Време е да се обединим в името на живота!, заявяват от организацията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15545  Военнослужещи оказват помощ на медиците от военните лечебни заведения в страната в борбата с пандемията Военнослужещи оказват помощ на медиците от военните лечебни заведения в страната в борбата с пандемията  Д-р Симидчиев: По-строгите ограничения ще дадат резултат Д-р Симидчиев: По-строгите ограничения ще дадат резултат  Здравният министър предлага цялостно затваряне поради Коронавирус рецесията в страната

Здравният министър предлага цялостно затваряне поради Коронавирус рецесията в страната
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР