Над 780 души са починали от новия коронавирус в източния

...
Над 780 души са починали от новия коронавирус в източния
Коментари Харесай

Над 780 починали от коронавируса в Ню Йорк

Над 780 души са починали от новия коронавирус в източния американски щат Ню Йорк вчера, съобщи днес губернаторът Андрю Куомо, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5077
С тези 783 смъртни случая общият брой на починалите в Ню Йорк, най-тежко засегнатия от пандемията щат в САЩ, вече е 8627. Куомо нарече данните " ужасна новина ".

САЩ изпревариха Италия като страната с най-много смъртни случаи от COVID-19

В същото време той отбеляза, че " това не е най-високият регистриран показател ", и припомни, че на 8 април в Ню Йорк са били регистрирани 799 смъртни случая. Университетът " Джон Хопкинс " потвърди, че Съединените щати са изпреварили Италия на първото място в мрачната класация по брой починали от коронавируса. Той съобщи днес за 18 860 потвърдени смъртни случая в САЩ срещу 18 849 в Италия.

По данни на Ройтерс починалите в Съединените щати дори са над 19 500.

През последните четири дни САЩ регистрират по около 2000 смъртни случая на всеки 24 часа, отбелязва агенцията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5077  Заразените с ковид в Швеция превишиха 10 000 Заразените с ковид в Швеция превишиха 10 000  Куба спря публичния превоз и затвори търговски центрове в опит да забави разпространяването на COVID-19 Куба спря публичния превоз и затвори търговски центрове в опит да забави разпространяването на COVID-19  Близо 200 души са нарушили карантинните ограничавания в италианско градче Близо 200 души са нарушили карантинните ограничавания в италианско градче
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР