Мъж, употребил наркотици, е арестуван и отведен в Центъра за

...
Мъж, употребил наркотици, е арестуван и отведен в Центъра за
Коментари Харесай

Дрогиран мъж вандалствал в лесопарка Липник край Русе 

Мъж, употребил наркотици, е арестуван и отведен в Центъра за психично здраве в Русе, след като вандалствал в лесопарка " Липник " край града. Предстои да бъде изправен пред съд, съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7133
Случаят е отпреди два дни. В полицията бил получен сигнал, че за времето между 13.30 и 15.30 часа мъжът извършил вандалски прояви в село Николово, в района на лесопарка " Липник " - до гребната база.

Задържаха вандал, откраднал жабката от каскадата в Плевен

По данни на потърпевшите, той унищожил сензор, отчитащ нивото на язовира, собственост на община Русе, стъклена вратичка на декоративен параклис, отскубнати били градински цветя и храсти. В язовира били изхвърлени икона, църковни свещи, соларни лампи, декоративни огради, колесар, лодки и други съоръжения, собственост на два спортни клуба.

Полицаите арестували 36-годишния мъж. Той бил тестван за алкохол и наркотици, като дал положителен резултат за употреба на метамфетамин. Мъжът бил отведен и настанен в Центъра за психично здраве в Русе.

По предварителни данни стойността на нанесените щети са за повече от 9000 лева. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7133  Отварят се за визити басейните и тенискортовете в Бургас Отварят се за визити басейните и тенискортовете в Бургас  ВМА уголемява психичната помощ за пациентите с COVID-19 ВМА уголемява психичната помощ за пациентите с COVID-19  Военни самолети летяха над Москва Военни самолети летяха над Москва
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР