Многократно сме коментирали, че носенето на маска в открити пространства

...
Многократно сме коментирали, че носенето на маска в открити пространства
Коментари Харесай

Д-р Любомир Киров с коментар за задължителното носене на маски

Многократно сме коментирали, че носенето на маска в открити пространства е безсмислено. Това заяви пред БТВ доц. д-р Любомир Киров, председател на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3312
Доц. д-р Киров е и член на новосформирания Медицински съвет към правителството, който ще подпомага държавата в справяне с разпространението на Covid-19.Припомняме, че от вчера гражданите, които се намират в закрити или на открити обществени места, трябва да носят защитна маска.

Кирил Ананиев с поредна заповед - свързана е с носеното на маски

" Затова аз не виждам основателна причина за министерското разпореждане. В магазините и аптеките има смисъл от носене на маски, защото сме близо до хората. Навън не - вирусът не лети във въздуха ", каза още той.

" Няма как да изискваш да се носят маски, след като не са осигурени дори и за медиците. Когато хвърляш някой в битка, това не трябва да става като опълченци, а първо да ги екипираш ", коментира д-р Киров.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3312  Пускат дронове над Русе Пускат дронове над Русе  Днес в 19.00 часа пада карантината в Банско Днес в 19.00 часа пада карантината в Банско  Дронове ще управляват спазването на карантината в Литва Дронове ще управляват спазването на карантината в Литва
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР