Млада жена отправи благодарности към специалистите от „Пирогов“ за това,

...
Млада жена отправи благодарности към специалистите от „Пирогов“ за това,
Коментари Харесай

Млада жена благодари на Пирогов, че се излекува от COVID-19

Млада жена отправи благодарности към специалистите от „ Пирогов “ за това, че са й помогнали да се избави от коронавируса.

„ Благодари Ви! Че се трудите неуморно, че давате последни сили, за да бъдем ние добре. Ежедневно. Безвъзмездно! С усмивка на лице “, обърна се 25-годишната Карина към лекарите.

Тя отправи лична благодарност към д-р Атанасов, който е начело на отделението.

В началото на месеца Карина вдига температура. После губи и обоняние. Притеснява се и отива в „ Пирогов “, където е дала положителен тест за COVID-19. Снимка пък показала, че тя има петънца на белия дроб. Затова е и хоспирализирана. Изкарала е седмица в болница.

" Докторите третират вируса като нещо коварно, но и лечимо. (...) Не трябва да подценяваме мерките “, заяви още Карини, цитирана от бТВ.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14162  Във Виена тази година ще има коледни базари Във Виена тази година ще има коледни базари  Повече от 270 пациенти с COVID-19 са настанени в лечебните заведения в Благоевградско Повече от 270 пациенти с COVID-19 са настанени в лечебните заведения в Благоевградско  Борисов към министрите: Не залитайте със възбраните! Обгрижвайте хората и бизнеса!

Борисов към министрите: Не залитайте със възбраните! Обгрижвайте хората и бизнеса!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР