Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев Красимир Вълчев е

...
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев Красимир Вълчев е
Коментари Харесай

Вълчев отправи препоръки към директорите заради преминаването към присъствено обучение

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 отправя в писмо препоръки чрез началниците на Регионалните управления на образованието /РУО/ към училищните директори с ученици в начален етап на образование. Препоръките в писмото на образователния министър са свързани със завръщането към присъствено обучение от 4 януари на учениците от първи до четвърти клас в страната.

" При завръщането на учениците от начален етап в училище може на места да има недостиг на учители от начален етап по различни причини. Тогава, когато не може да се осигури заместване на началния учител, часовете може да се провеждат от учител в целодневна организация на учебния ден в първи-четвърти клас, като в този случай се преминава към полудневна организация на учебния ден ", се казва в писмото на министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 до началниците на РУО в страната.

От 4 януари към присъствено обучение се върнаха децата в детските градини и учениците от първи до четвърти клас в страната.

" 247 000 са учениците от първи до четвърти клас в страната, а тези, които са подали заявление за обучение в електронна среда към вчерашна дата, са 703 ученици ", съобщи пред журналисти министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 при посещението си, което направи на 4 януари в столичното 143-то Основно училище " Георги Бенковски ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17839  Близо 5 хиляди ваксини към този момент са в Бургас Близо 5 хиляди ваксини към този момент са в Бургас  Албанското държавно управление се контракти за ваксини против COVID-19 от Пфайзер Албанското държавно управление се контракти за ваксини против COVID-19 от Пфайзер  Почти 760 000 случая на COVID-19 са регистрирани до момента в Чехия Почти 760 000 случая на COVID-19 са регистрирани до момента в Чехия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР