Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Премиерът увери, че излезе ли добра ваксина, ще я имаме

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети кмета на Пловдив в болницата.

Когато има война, всички са доброволци, заяви премиерът пред Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, който постъпи в " Пълмед " на 31 октомври, след като в продължение на седмица бе на домашно лечение, но продължи да поддържа висока температура. Димитров излезе пред болницата, за да разговаря на живо с премиера.

Ще имаме ли Коронавирус болница днес в Пловдив?, попита го Борисов, на което кметът отговори, че това ще се случи още днес.

Пробвайте го за антитела и да идва още днес. Аз си го изкарах, с голям зор, но от нас. Обяснявайте, че недостиг на лекарства няма, но има презапасяване. За всички видове ваксини сме платили. Излезе ли добра ваксина - ще я имаме, категоричен бе премиерът Борисов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14941  Чужденци с COVID-19 идват за лекуване в Турция с полет за 20 хиляди $ Чужденци с COVID-19 идват за лекуване в Турция с полет за 20 хиляди $  Омбудсманът изиска от Министерство на здравеопазването смяна на часовете за извършване на покупки на възрастните хора Омбудсманът изиска от Министерство на здравеопазването смяна на часовете за извършване на покупки на възрастните хора  Учени предизвестиха: Има заплаха от предаването на COVID-19 от диви животни към хората Учени предизвестиха: Има заплаха от предаването на COVID-19 от диви животни към хората
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР