Министерският съвет отпусна 860 568 лева на международни организации с

...
Министерският съвет отпусна 860 568 лева на международни организации с
Коментари Харесай

България отпуска близо 900 хил. лева на света за борба с коронавируса

Министерският съвет отпусна 860 568 лева на международни организации с водеща роля в борбата срещу COVID-19. Това съобщиха от правителствената информационна служба.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7410
Сред тях са Международният комитет на Червения кръст, Службата на ООН за координация на хуманитарните въпроси, УНИЦЕФ и Върховният комисариат на ООН за бежанците.

Броят на заразените с COVID-19 по света надмина 3,5 милиона

Официалната помощ за развитие, която България е длъжна да отпуска като член на ЕС, за развиващите се страни и най-уязвимите социални групи, сега е пренасочена за борба с пандемията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7410  Помагаме на 12 страни в битката с ковид Помагаме на 12 страни в битката с ковид  Засилено полицейско наличие в карантинирания регион в Ямбол Засилено полицейско наличие в карантинирания регион в Ямбол  НА ЖИВО: Ето при какви условия желаят шезлонгите по морето да бъдат безвъзмездни НА ЖИВО: Ето при какви условия желаят шезлонгите по морето да бъдат безвъзмездни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР