Меган Брадли била на седмото небе, когато разбрала, че отново

...
Меган Брадли била на седмото небе, когато разбрала, че отново
Коментари Харесай

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Меган Брадли била на седмото небе, когато разбрала, че отново ще става майка. Тя и съпругът й Джош имали 3-годишно момченце и с нетърпение очаквали появата на новия член на семейството.

След направения ултразвук радостта им станала двойна, защото се оказало, че бебето няма да е едно, а цели две. С две думи - Меган чакала близнаци, а семейството щяло да стане малко по-голямо от очакваното.

Обикновено при многоплодната бременност рискът за здравето е по-голям. И тъй като Меган чакала близнаци, решила да се подложи на пълни генетични изследвания, за да може, ако има някакъв проблем, той да бъде установен в ранен стадий. След направените тестове лекарите се обадили на бъдещата майка, за да й съобщят резултатите.

" Имаме хубави новини за вас, но и много лоши ", й съобщили медиците. Добрата вест била, че еднояйчните близнаци - момиченца, били съвършено здрави. Лошата обаче направо шокирала Меган.

Какво ужасяващо нещо са съобщили медиците на бъдещата майка и завършила ли е историята й с хепиенд, можете да разберете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР