Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще обжалва решението на Софийски

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще обжалва решението на Софийски
Коментари Харесай

Нинова ще обжалва, но все пак доволна от съда - никога не е била член на СДС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще обжалва решението на Софийски градски съд, който прекрати исковете им с премиера Бойко Борисов. Нинова обаче е доволна, че съдът е обявил - тя не е била член на СДС.
" Имаме на първа инстанция решение по нашия съдебен спор с г-н Борисов. Да чуят всички говорители, които много гръмко твърдяха, че съм била член на СДС, активист на СДС и даже и зам.-министър на Иван Костов, някой си фантазираше, че съм била ", тържествува соцлидерката. Нинова попита тези хора какво ще правят сега, след като в съдебното решение пише: " Неистинност на преписваните обстоятелства.
По делото липсват данни ищцата Корнелия Нинова действително някога да е била член на СДС. Нинова се надява, че този разговор е приключен веднъж завинаги. " И ги питам сега как се чувстват ", не се сдържа тя.

Соцлидерката коментира искането на Данаил Кирилов да бъдат лишени от пари за транспорт, дневни и квартирни депутатите, които не са участвали в поименната проверка в началото на заседанието днес, предава Канал 3.
" Нерегистрирането ни за кворум продължава така, както сме го обявили ", повтори соцлидерката. " Не може нашите гласове да са основание за приемане в зала на закони, с които ние не сме съгласни. ", добави тя и уточни, че поначало народните представители на БСП не получават заплати, когато пътуват из страната да представят " Визия за България ". Издържали се с остатъка от заплатите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР