Критична година за турските ученици. На фона на увеличаващите се

...
Критична година за турските ученици. На фона на увеличаващите се
Коментари Харесай

Критична година за турските ученици на фона на увеличаващите се случаи на COVID-19

Критична година за турските ученици.

На фона на увеличаващите се случаи на заразени критично е положението във връзка с отварянето на училищата през новата учебна година, което се планира да стане на 21 септември.

Втора седмица всички ученици от държавните и частните училища учат дистанционно от домовете си, предаде БТА.

Турският министър на образованието Зия Селчук заяви на брифинг, че на 21 септември ще започнат редовно занятия само учениците от първи клас. Първата седмица ще бъдат в училище само едни ден.

През следващите седмици ще посещават 2 пъти в седмицата училище. Всички останали ученици ще продължат да учат дистанционно.

След края на първите три седмици /в средата на октомври/ отново ще бъде направен анализ на положението и въз основа на това ще се реши как ще се реализира обучението за учениците от останалите класове, посочи министър Зия Селчук.

Предвижда се също да бъдат намалени часовете в училище.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12062  Вирусолог: COVID-19 в действителност го има и не би трябвало да го подценавяме Вирусолог: COVID-19 в действителност го има и не би трябвало да го подценавяме  Нови противоепидемични ограничения в Англия: обществените контакти в групи до шест души Нови противоепидемични ограничения в Англия: обществените контакти в групи до шест души  Учениците в Испания - с друг цвят гривна или маска поради ковид Учениците в Испания - с друг цвят гривна или маска поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР