Карантинирани са 64 деца и ученици от Търговище и Попово,

...
Карантинирани са 64 деца и ученици от Търговище и Попово,
Коментари Харесай

Карантинирани са 64 деца и ученици от Търговище и Попово

Карантинирани са 64 деца и ученици от Търговище и Попово, заради диагностицирани с COVID-19 учители. Педагозите са сред 54-те нови случая на коронавирус, регистрирани в област Търговище през последното денонощие. Общият брой на диагностицираните става 1200, съобщиха от Областния кризисния щаб.

Доказаните нови случаи на заболяването са сред жители на три от петте общини на областта. В община Търговище са потвърдени 27 нови заболели, в община Попово - 18, в община Омуртаг - 9. В общините Антоново и Опака няма регистрирани случаи днес.

В болнични заведения са настанени 20 души, а 34 са насочени за домашно лечение и карантина.
Служители на РЗИ-Търговище са връчили предписания за спазване на домашна карантина и на 106 контактни, от които 64 са деца от общо три групи в детски градини и една паралелка ученици от общините Попово и Търговище, чиито учители са диагностицирани с коронавирус.

Регистрирани са и четири смъртни случая, вследствие на коронавирусната инфекция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14497  Премиерът на Естония предложи на жителите да не честват Коледа поради ковид Премиерът на Естония предложи на жителите да не честват Коледа поради ковид  Италия записва денонощен връх от 34 505 нови случая на COVID-19 Италия записва денонощен връх от 34 505 нови случая на COVID-19  2311 новозаразени с COVID-19 в Турция 2311 новозаразени с COVID-19 в Турция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР