Италианската камара на модата ще организира своята първа дигитална седмица

...
Италианската камара на модата ще организира своята първа дигитална седмица
Коментари Харесай

Подготвя се Миланска дигитална седмица на модата

Италианската камара на модата ще организира своята първа дигитална седмица на модата от 14 до 17 юли като отговор на здравната криза, предизвикана от пандемията от Ковид-19, предаде Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7475
" Това е конкретен отговор на нуждата от промоция на модните къщи и брандове, които ще имат възможност да представят колекциите си за сезона пролет/лято 2021 г. ", се казва в нейно комюнике.

" Създаването на дигитална седмица на модата е в отговор на онова, което в момента преживяваме. Италианската камара на модата ще предостави интернет платформа, където ще бъдат показани филми и видеа, заснети интервюта и мигове от творческия процес зад кулисите. "

Успоредно с представянето на колекциите в рамките на Миланската дигитална седмица на модата, платформа ще е изцяло посветена на шоурумовете. Там модни къщи и брандове ще могат да представят снимки и видеа на свои колекции.

Миланската дигитална седмица на модата ще може да се проследи на сайта на Италианската камара на модата, във Фейсбук, ЛинкедИн, Уейбо и Ютюб.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7475  Ново удължение на някои от ограничаващите ограничения в Москва Ново удължение на някои от ограничаващите ограничения в Москва  Спад в броя на умрелите от ковид в Италия Спад в броя на умрелите от ковид в Италия  Оцеляла при обсадата на Ленинград рускиня оказва помощ на наранени от COVID-19 Оцеляла при обсадата на Ленинград рускиня оказва помощ на наранени от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР