Испанка на 105 години, която бе заразена с новия коронавирус,

...
Испанка на 105 години, която бе заразена с новия коронавирус,
Коментари Харесай

105-годишна испанка с COVID-19 бе излекувана

Испанка на 105 години, която бе заразена с новия коронавирус, оздравя, съобщи ТАСС, като се позова на испанския в. " А Бе Се ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5707
Евариста Рубио била изписана от болница в гр.Мерида, където прекарала три дни. Жената постъпила с висока температура и проблеми в дишането.

Жена на 107 години се възстанови от коронавируса в Нидерландия

Тя не е първият столетник, който преживява тежкото заболяване. Ковид-19 прекараха и оздравяха 107-годишна жителка на Нидерландия, 104-годишна италианка и британка на 106 години, припомня агенцията.

104-годишна италианка пребори коронавируса

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5707  66 станаха жертвите на COVID-19 в Словения 66 станаха жертвите на COVID-19 в Словения  Коронавирусът става оптимално безвреден при нагряване до 92 градуса по Целзий за 15 минути Коронавирусът става оптимално безвреден при нагряване до 92 градуса по Целзий за 15 минути  И Централна автогара в София затвори И Централна автогара в София затвори
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР