Испания заяви, че е безопасна страна с локализирани, изолирани и

...
Испания заяви, че е безопасна страна с локализирани, изолирани и
Коментари Харесай

Испания заяви, че е безопасна страна с изолирани огнища на коронавируса

Испания заяви, че е безопасна страна с локализирани, изолирани и контролирани огнища на коронавируса, предадоха Ройтерс и ТАСС. По-рано Великобритания съобщи, че ще подлага всички пристигащи от Испания на двуседмична карантина.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10814
Говорителка на испанското външно министерство заяви вчера, че Мадрид " уважава решенията на Великобритания " и поддържа връзка с властите в Лондон.

Равнището на разпространение на коронавирусната епидемия в Испания са забележимо по-ниски от показателите през април, но след смекчаването на ограничителните мерки в страната все по-често се откриват локални огнища на заразата. По данни на испанското здравно министерство на територията на страната има 224 такива огнища, отбелязва ТАСС.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10814  Северна Корея заяви за първи случай на ковид Северна Корея заяви за първи случай на ковид  189 са новите случаи на ковид, още един умрял 189 са новите случаи на ковид, още един умрял  В Северна Македония са регистрирани 137 нови случая на ковид и 9 смъртни случая В Северна Македония са регистрирани 137 нови случая на ковид и 9 смъртни случая
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР