Индия съобщи днес за още едно рекордно увеличение на случаите

...
Индия съобщи днес за още едно рекордно увеличение на случаите
Коментари Харесай

Нов скок на случаите на коронавирус в Индия за денонощие

Индия съобщи днес за още едно рекордно увеличение на случаите на COVID-19 на дневна база - 83 883 са новите инфекции, регистрирани за последното денонощие, с което общият им брой в страната е достигнал 3,85 милиона - само 100 000 по-малко от Бразилия, втората най-засегната от вируса страна в света, предаде Ройтерс, като цитира данни на индийското министерство на здравеопазването.

Индия - най-тежко засегнатата страна в Азия, регистрира най-големите в света дневни увеличения на инфекции от близо месец, макар че нивата на смъртните случаи остават сравнително ниски, допълва БТА.

Според данните на министерството за денонощието 1043 души са починали от COVID-19, с което общият брой на смъртните случаи е достигнал 67 376.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11954  Случаите на COVID-19 в Бразилия са близо 4 милиона, а жертвите 123 780 Случаите на COVID-19 в Бразилия са близо 4 милиона, а жертвите 123 780  Нови 1311 доказани случая на ковид в Германия за денонощие Нови 1311 доказани случая на ковид в Германия за денонощие  Турция: Във втория пик на COVID-заразата сме Турция: Във втория пик на COVID-заразата сме
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР