Индийската полиция използва палки, сълзотворен газ и водно оръдие, за

...
Индийската полиция използва палки, сълзотворен газ и водно оръдие, за
Коментари Харесай

Сблъсъци с полицията в Индия на фона на ръст на заболелите от COVID-19

Индийската полиция използва палки, сълзотворен газ и водно оръдие, за да разпръсне стотици работници, привърженици на управляващата партия " Бхаратия джаната ", протестиращи в град Колката срещу регионалното правителство в щата Западна Бенгалия, съобщи БТА.

Щатското правителство на партия " Тринамул конгрес ", което управлява в Западна Бенгалия, по-рано отказа да разреши демонстрацията поради съображения, свързани с пандемията от коронавирус.

Индия е на едно от първите места в света по случаи на коронавирус. В страната са регистрирани общо около 6,8 милиона заразявания и над 100 000 смъртни случая.

Западна Бенгалия е един от щатите, където вирусът продължава бързо да се разпространява. В демонстрацията участваха също така лидери на " Бхаратия джаната ". Много от протестиращите не носеха маска и не се спазваше социална дистанция. Някои от демонстрантите прибягнаха до насилие, като хвърляха камъни и палеха гуми.

Според медийни информации няколко протестиращи са били ранени при сблъсъците с полицията.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13002  Румъния за първи път регистрира над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие Румъния за първи път регистрира над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие  Европейска комисия контракти доставка на ремдесивир за половин милион заболели от COVID-19 Европейска комисия контракти доставка на ремдесивир за половин милион заболели от COVID-19  Рекорден брой инфектирани с ковид в Словения Рекорден брой инфектирани с ковид в Словения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР