Председателят на ДПС Делян Пеевски призова служебния министър на икономиката

...
Председателят на ДПС Делян Пеевски призова служебния министър на икономиката
Коментари Харесай

Пеевски: Икономическият министър да опази от умишлен фалит Ел Би Булгарикум

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски прикани служебния министър на стопанската система Петко Николов за незабавни дейности за запазване от разпродажба и банкрут единственото държавно дружество производител на млечни артикули и закваски - „ Ел Би Булгарикум ”. Той настоя за деен разговор с протестиращите служащи от индустриалната база във Видин.

„ Най-важният капитал на „ Ел Би Булгарикум ” са хората, а самото дружество от десетилетия е основно за позиционирането на страната ни на международните пазари ”, припомня той.

„ Министърът, като принципал, би трябвало да предотврати опитите на следващата „ калинка ” на Политическа партия - шефът Ивайло Лилов, партиен кадър на проваления министър от Политическа партия Богдан Богданов, да докара до банкрут и разпродажба сполучливото сдружение ”, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.

Пеевски упорства, че в разговор със синдикатите, страната би трябвало да подсигурява запазването на работните места, подобряването на изискванията на труд, увеличението на възнагражденията на работещите и модернизиране на индустриалната база.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР