Иван Василев от Елхово и Цветелина Недялкова от Ямбол се

...
Иван Василев от Елхово и Цветелина Недялкова от Ямбол се
Коментари Харесай

Красивата ямболийка Цвети ще помни цял живот екскурзията си до Велико Търново за Деня на Независимостта

Иван Василев от Елхово и Цветелина Недялкова от Ямбол се сгодиха в Деня на Независимостта във Велико Търново. Бъдещият младоженец избра да зададе заветния въпрос „ Ще се омъжиш ли за мен?” на своята любима на Владишкия мост чрез красив червен надпис.

Със съдействието на негови приятели изненадата се случила точно както младият мъж я планирал. В подготовката за годежа участвали няколко търновци, а десетки туристи станали свидетели на щастливото събитие, пише " Борба ".

Близо два месеца били необходими на Иван, за да реализира идеята си за оригинален годеж. Докато бил в чужбина, поръчал изработването на надписа, като посочил адрес за доставка – Велико Търново. Тук ключова роля изиграли приятели на Иван, които взели пратката и се погрижили да закачат надписа на парапета на Владишкия мост.



Влюбените дошли на разходка в старата столица, за да станат съпричастни с честванията по повод 22 септември. След посещение на Царевец и църквата „ Св. 40 мъченици” продължили обиколката си в квартал „ Асенов”. Тръгнали по Владишкия мост, където бъдещата булка видяла надписа. После, както повелява традицията, нейният любим паднал на колене и извадил годежния пръстен. Няколко крачки назад от изненада и сълзи на щастие предходили отговора й – „ Да”. Емоционалният момент е заснет с телефон от приятели на бъдещето семейство, а станалите неволни свидетели на случилото се поздравили двамата с аплодисменти.

Иван споделя, че избрал да предложи на Цвети във Велико Търново, тъй като и преди е идвал в града и го смята за най-романтичния в България. Според него тук навсякъде се усеща българският дух и в атмосферата витае една магическа нотка на очарование. Двойката все още не е избрала дата за сватбата и не изключва вероятността венчавката да се проведе именно в старата столица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР