Започва съдебният процес срещу 20-годишния Петър Нечев от руенското село

...
Започва съдебният процес срещу 20-годишния Петър Нечев от руенското село
Коментари Харесай

Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо

Започва съдебният процес срещу 20-годишния Петър Нечев от руенското село Вресово. Той ще бъде изправен пред съда утре за бруталната екзекуция на свой съселянин, съобщава " Флагман ".

Петър е обвинен в убийство по особено жесток начин на 49-годишния Станчо Желязков - престъпление по чл. 115 от НК. До фаталната развързка се е стигнало, след като между двамата мъже избухнал скандал, породен от псувни, твърдеше по-късно обвиненият в престъплението Петър по време на гледането му на мярката за неотклонение.

На 8 срещу 9 октомври 20017 г. в местността „ Кайряка “, землището на с. Вресово Петър се напил и отишъл в ромската махала, където срещнал 49-годишния Станчо. Разменили си няколко остри реплики и в момент на ярост Петър грабнал един дървен кол и замахнал към главата на по-възрастния мъж. Станчо паднал на земята, а свирепият убиец без грам жал буквално размазал черепа му, докато той лежи безпомощно. Вследствие на жестоките удари, мъжът издъхнал на място. Едва на другия ден Петър е осъзнал какво е направил, но вече било късно.

Убиецът и жертвата нямат роднинска връзка. И двамата са безработни, Станчо живеел самотно, нямал и близки роднини.

За хладнокръвното си действие Петър може да получи от 10 до 20 години зад решетките. Процесът запова на 5-и октомври.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР