Зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев съобщи с пост във

...
Зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев съобщи с пост във
Коментари Харесай

Зам.-външният министър Георг Георгиев се самоизолира

Зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев съобщи с пост във Фейсбук, че се самоизолира заради положителния тест за COVID-19 на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

В петък бях в контакт с премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Затова веднага след като днес научих, че той е с положителен тест за COVID-19, се самоизолирах и очаквам разпорежданията на здравните власти, посочва Георгиев.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13787  Здравният министър се самоизолира Здравният министър се самоизолира  Словакия заяви за следващ връх на новите случаи на ковид за едно денонощие Словакия заяви за следващ връх на новите случаи на ковид за едно денонощие  Неофашист, провел протести против противоепидемичните ограничения в Италия, отхвърли Неофашист, провел протести против противоепидемичните ограничения в Италия, отхвърли " псевдопандемията "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР