Единайсет души от Сливенска област са излекувани от коронавирус през

...
Единайсет души от Сливенска област са излекувани от коронавирус през
Коментари Харесай

11 души от Сливенска област са излекувани от COVID-19 за последните 24 часа

Единайсет души от Сливенска област са излекувани от коронавирус през последното денонощие, трима новозаболели са хоспитализирани, съобщи Областният кризисен щаб.

Двама са от община Сливен, един - от община Котел. Сред тях двама пациенти са педагози, работят в различни учебни заведения и няма свързаност между случаите. Няма данни да са имали контакт със заразени лица, уточниха от РЗИ. Установени са контактните им лица в служебния и семейния кръг, издадени им са предписания за домашна карантина. Не се налага да бъдат карантинирани учащи се, показват епидемиологичните проучвания. В учебните заведения е извършена дезинфекция.

Към момента в Сливенско от диагностицираните с коронавирус 23-ма са на домашно лечение, 19 пациенти са хоспитализирани.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12683  Италианският сенат прекъсна работа поради пандемията Италианският сенат прекъсна работа поради пандемията  От на следващия ден изключително състояние в Словакия поради COVID-19 От на следващия ден изключително състояние в Словакия поради COVID-19  Здравният министър издаде три заповеди по отношение на eпидемичната конюнктура Здравният министър издаде три заповеди по отношение на eпидемичната конюнктура
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР