ЕЛЕКТРОМОТОРНИЯТ завод „Елпром Троян“ упорито се готви за участие на

...
ЕЛЕКТРОМОТОРНИЯТ завод „Елпром Троян“ упорито се готви за участие на
Коментари Харесай

„Елпром Троян“ се готви за Hannover Messe 2019

ЕЛЕКТРОМОТОРНИЯТ завод „ Елпром Троян “ упорито се готви за участие на международния Технически панаир в Хановер, Германия – Hannover Messe 2019, споделиха от предприятието. Авторитетното изложение – определяно като най-голямото индустриално изложение в света и събиращо всяка година в палатите си около 6000 изложители и над 200 хил. посетители – ще се проведе от 1-ви до 5 април, пише troyan21.com.

ТРОЯНСКИЯТ производител ще се представи I някои от иновациите си от последните две години – като високотехнологичната разработка SDM („ Smart digital monitoring “, даваща информация в реално време за 16 основни параметри на електродвигателя), която получи златен медал на Пловдивския панаир (2017 г.) и четирите разработки, подобряващи спирачната система на електромоторите и също отличени със златни медали на Пловдивския панаир (2018 г.). Но на щанда на „ Елпром Троян “ ще има и нещо съвсем ново – концептуален модел на електромотор от ново поколение, чиято премиера ще е именно на Hannover Messe 2019.



„ ВЯРВАМЕ,
че и с това си участие в Хановер ще представим по достоен начин българската електротехническа промишленост, символ на която вече 75 години е „ Елпром Троян “, коментираха от завода.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР