„Днес е Архангелова Задушница. Поклон пред паметта на Виктория Маринова“,

...
„Днес е Архангелова Задушница. Поклон пред паметта на Виктория Маринова“,
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Навръх Архангелова Задушница бащата на брутално убитата Виктория написа нещо сърцераздирателно - разбра се, че посмъртно ще я...

„ Днес е Архангелова Задушница. Поклон пред паметта на Виктория Маринова “, това написа преди дни бащата на брутално убитата русенска журналистка Виктория маринова.

„ Нека в този ден да подкрепим тази петиция за международно разследване на убийството на Виктория Маринова която набра над 62 000 подписа. Нека ги направим 100 000 за ЕК!!! “, призова баща й Георги Маринов.


Първо в БЛИЦ! Почерненият от мъка баща на убитата от Северин Виктория разплака мрежата с това, което написа (СНИМКИ)

Освен това той сподели и картичка, която убитата му дъщеря получила за рождения й ден, който бил на 19 септември.


Под картичката обаче има важно послание, което е написано от предаването „ Детектор “, което Виктория успя да води само веднъж, защото след първото му излъчване бе брутално убита от Северин Красимиров.

Бащата на зверски убитата Виктория със сърцераздирателни думи след случилото се (СНИМКИ)

„ Съюзът на българските журналисти със свое решение ще удостои посмъртно Виктория Маринова с приз за изявена гражданска позиция на церемония по връчването на годишните си награди, този петък, 09.11.18 г. от 18 ч.

Дори и да не беше журналист по професия, Вики беше такъв по призвание и сърце и със сигурност това признание е заслужено, без съзнателно да е търсено.

Снимката на детското признание и обич от своя страна е не по-малко вълнуваща (това е една от последните й благотворителни инициативи) и е свидетелство за огромното й сърце, парченца от което ще носим стотици, а дори хиляди хора, които я познавахме!
#VikiLivesInUsForever “.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР