Детегледачка от детска ясла в Русе е диагностицирана с коронавирус.

...
Детегледачка от детска ясла в Русе е диагностицирана с коронавирус.
Коментари Харесай

Детегледачка от детска ясла в Русе е с коронавирус

Детегледачка от детска ясла в Русе е диагностицирана с коронавирус. Това съобщиха от Областния оперативен щаб в крайдунавския град.

58-годишната жена е била на работа за последно на 21 септември тази година. Тя проявила симптоми и решила вчера да се изследва, като резултатът ѝ е положителен.

От Регионалната здравна инспекция провеждат епидемично проучване, като засега под карантина ще бъдат само децата от групата и персоналът, които са имали контакт с детегледачката. По първоначални данни става дума за осем деца и трима души, работещи в яслата.

От Областния оперативен щаб информират, че през последното денонощие в региона са регистрирани общо шест случая на инфекцията. Сред тях е 33-годишната жена - майка на едно от децата с коронавирус, посещавало детска градина " Звездица 2 " в крайдунавския град. В учебното заведение през тази седмица бяха диагностицирани петима заразени - четири деца и учителка.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12533  Проф. Асен Балтов чака съществено нарастване на случаите на ковид у нас

Проф. Асен Балтов чака съществено нарастване на случаите на ковид у нас  Още случаи на COVID-19 в Езиковата в Стара Загора Още случаи на COVID-19 в Езиковата в Стара Загора  Ново рекордно равнище на инфектирани с COVID-19 във Англия Ново рекордно равнище на инфектирани с COVID-19 във Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР