Две учителки от Ямбол са с положителни проби за коронавирус,

...
Две учителки от Ямбол са с положителни проби за коронавирус,
Коментари Харесай

43-ма първокласници са под карантина в Ямбол

Две учителки от Ямбол са с положителни проби за коронавирус, 43-ма първокласници са поставени под карантина, съобщи директорът на РЗИ д-р Лиляна Генчева.

Учителките са от ОУ " Петко Р. Славейков ", където преди четири дни бе установена първата заразена с COVID-19 педагожка. Пробите на една учителка и двама ученици от ОУ " Йордан Йовков " също са положителни. Децата са били само на първия учебен ден, не са контактували с техни съученици в затворени помещения и класовете им не са поставени под карантина.

Последните две положителни проби са на семейство от Ямбол на 43 и на 44 години, които са на домашно лечение.

Общият брой на заразените в Ямболска област е 400, от тях 11 са в болница, 49 са на домашно лечение, 313 са излекувани, 27 са починали.

Под карантина са 159 души.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12468  Японското антивирусно лекарство Авиган e ефикасно против COVID-19 Японското антивирусно лекарство Авиган e ефикасно против COVID-19  Израел заяви за рекорден брой инфектирани за ден от COVID-19 Израел заяви за рекорден брой инфектирани за ден от COVID-19  Начален преподавател в Благоевград е с ковид Начален преподавател в Благоевград е с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР