Двама мъже, поставени под карантина и нарушили заповед на министъра

...
Двама мъже, поставени под карантина и нарушили заповед на министъра
Коментари Харесай

Двама души избягаха от карантината си във Великотърновско

Двама мъже, поставени под карантина и нарушили заповед на министъра на здравеопазването и чл. 355, ал.2 от НК установиха служители на ОДМВР – В. Търново.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3522
Мъж от с. Сушица е установен вчера при подаване на заявление за издаване на нови лични документи. Той не е трябвало да напуска адреса на който живее, съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.

Същият ден при проверка на адрес в с. Обединение служители на РУ – П. Тръмбеш установили друг мъж, поставен под карантина, който е напуснал дома си. По двата случая са образувани досъдебни производства.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3522  Бебето на родилка с ковид в Скопие е в интензивното поделение Бебето на родилка с ковид в Скопие е в интензивното поделение  Китай записва през изтеклото денонощие 36 нови инфектирани с ковид Китай записва през изтеклото денонощие 36 нови инфектирани с ковид  Емил Караниколов: Мярката 60/40 няма по какъв начин да обхване всички

Емил Караниколов: Мярката 60/40 няма по какъв начин да обхване всички
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР