Двадесет и три годишният ирландец Патрик Кихо, който гони по

...
Двадесет и три годишният ирландец Патрик Кихо, който гони по
Коментари Харесай

Мъжът, гонил самолет по пистата, устрои истински цирк в съда и си показа...

Двадесет и три годишният ирландец Патрик Кихо, който гони по пистата пропуснатия от него самолет и бе арестуван, се държа неприлично след излизането си от съда, съобщава в. " Сън ".



След като плати гаранция от 200 евро за освобождаването си, Кихо започна да крещи обиди на репортерите и заголи пред тях задните си части.

В четвъртък той разби врата, водеща към пистата на летището в Дъблин и започна да гони самолета на " Райънеър ", който се подготвял за излитане за Амстердам.



Управата на летището съобщи, че мъжът, пристигнал твърде късно в салона за заминаващи пътници в компанията на дама. Той изпаднал в силна възбуда, проникнал на пистата и се опитал да спре самолета, като носел със себе си и куфара си.

Крещял на пилота " Спри веднага! ". Нарушителят бил възпрян от сътрудници на " Райънеър ", преди да бъде арестуван от полицията.Двадесет и три годишният ирландец Патрик Кихо, който гони по пистата пропуснатия от него самолет и бе арестуван, се държа неприлично след излизането си от съда, съобщава в. " Сън ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР