Двадесет и един са пациентите с коронавирус, настанени в МБАЛ

...
Двадесет и един са пациентите с коронавирус, настанени в МБАЛ
Коментари Харесай

7 излекувани от коронавирус пациенти са изписани от МБАЛ - Шумен

Двадесет и един са пациентите с коронавирус, настанени в МБАЛ - Шумен. Един от тях е интубиран и е на апаратна вентилация. Това съобщи директорът на лечебното заведение д-р Димитър Костов, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10150
По думите му вчера са изписани седем излекувани пациенти, които трябва да останат под домашна карантина още 14 дни.

Двама шуменци и жители на селата Пристое и Климент са заразени с COVID-19

В МБАЛ - Шумен е настанена и първата от четирите медицински сестри от болницата, заразени с коронавирус. Останалите три са на домашно лечение.

Окончателните резултати за положителните проби и на трите са получени в РЗИ - Шумен днес и предстои да бъдат нанесени в Националната информационна система, уточни директорът на здравната инспекция д-р Пепа Калоянова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10150  В Израел глобяват хора без маска и на празна улица В Израел глобяват хора без маска и на празна улица  Продължава двуседмичната карантина за влизащи в България от Англия, Португалия и Швеция Продължава двуседмичната карантина за влизащи в България от Англия, Португалия и Швеция  Има оздравял пациент във Видин Има оздравял пациент във Видин
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР