Дано всички са приели думите на Борисов правилно. Той заяви,

...
Дано всички са приели думите на Борисов правилно. Той заяви,
Коментари Харесай

Мария Габриел потвърди БЛИЦ за думите на Борисов "нахейти ви първата дама, а вие мълчите"

Дано всички са приели думите на Борисов правилно. Той заяви, че трябва да има твърдост, както и да бъдем скромни в постиженията си. Посланието беше много цялостно, на последващите избори трябва да покажем какво искаме да се случва в страната. Това заяви българският еврокомисар Мария Габриел в сутрешния блок на Нова телевизия по повод речта на премиера Бойко Борисов на Национална предизборна среща на партията вчера.
" Категорично, репликата на Борисов " нахейти ви първата дама, а вие мълчите ", беше за Елена Йончева ", разкри тя. Както БЛИЦ писа с тези думи се разпозна президентшата Десислава Радева, която отвърна с гневен пост на премиера във Фейсбук, но медията ни първа написа към кого са били насочени думите.
" От днес стартира номинациите за евродепутатите. Трябва да има баланс - нови и стари лица. Важно е да имаме нови млади хора ", каза още Габриел.
" ГЕРБ винаги поема отговорност. В ГЕРБ личността не е размита, а напротив - всеки може да се изяви ", допълни Мария Габриел.
" До 30 юни ще се направят анализи на резултатите от евроизборите по области е страната, така ще се прецени работата на кметовете в страната ", разкри еврокомисарят.
" Не е важно кой ще е е евродепутат или министър, а работата с хората всеки ден ", завърши Мария Габриел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР