Голям брой черногорски граждани миналата седмица са се ваксинирали срещу

...
Голям брой черногорски граждани миналата седмица са се ваксинирали срещу
Коментари Харесай

Черногорци се ваксинират в Сърбия срещу COVID-19

Голям брой черногорски граждани миналата седмица са се ваксинирали срещу Ковид-19 в института " Торлак " в Белград, съобщи Танюг, позовавайки се на черногорския в. " Победа ". Те са приели ваксината на Пфайзер.

Ваксинацията е била извършена безплатно, а втората доза ще получат след 21 дни, пише изданието.

Вестникът обаче не получил потвърждение от института " Торлак ", че през изминалата седмица там са били ваксинирани черногорски граждани, цитира БТА.

" Докато Сърбия се ваксинира, гражданите на Черна гора още не знаят точната дата кога в страната ще пристигнат първите ваксини против коронавируса, на кой производител и в какво количество, нито кога ще започне имунизцията. Не се знае и дали Черна гора има условия да приеме ваксините ", пише вестникът.



Страхове в това отношение изрази и представителката на Световната здравна организация в Подгорица Мина Брайович, която нарече проблема с ваксините " най-голямото предизвикателство за здравната система ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18443  Учителите в Румъния се опасяват от имунизацията Учителите в Румъния се опасяват от имунизацията  Англия имунизира против COVID-19 приблизително по 140 души на минута Англия имунизира против COVID-19 приблизително по 140 души на минута  Бразилия утвърди две ваксини против COVID-19 Бразилия утвърди две ваксини против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР