Германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е изправена пред опасността отново да

...
Германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е изправена пред опасността отново да
Коментари Харесай

Провинция Северен Рейн-Вестфалия може отново да бъде поставена под карантина заради COVID-19 в кланица

Германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е изправена пред опасността отново да бъде поставена под карантина заради разрастващо се огнище на коронавирус, започнало в голяма кланица, каза регионалният премиер Армин Лашет, цитиран от Ройтерс, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9536
За огнището край град Гютерсло бе съобщено в сряда, когато 400 работници бяха с положителни проби. До днес броят им се удвои до 803.

Всеки двама от трима изследвани в кланицата в Германия е с COVID-19

" Виждаме огнище с мащаб, какъвто не сме виждали преди ", каза Лашет.

Той каза, че все още може да се локализира, но ако това не стане, ще се наложи да бъде въведена карантина на по-голяма територия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9536  Франция: Хоспитализираните с COVID-19 под 10 000 души Франция: Хоспитализираните с COVID-19 под 10 000 души  СЗО: Светът е в нов и рисков стадий от пандемията СЗО: Светът е в нов и рисков стадий от пандемията  Всеки двама от трима изследвани в кланицата в Германия е с COVID-19 Всеки двама от трима изследвани в кланицата в Германия е с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР