Във връзка с усложнената обстановка и необходимостта от предприемане на

...
Във връзка с усложнената обстановка и необходимостта от предприемане на
Коментари Харесай

Тече кампания за изследване с индивидуални PCR - тестове за COVID-19 в МБАЛ - Силистра

Във връзка с усложнената обстановка и необходимостта от предприемане на спешни мерки за гарантиране на здравето и сигурността на екипите, които са на първа линия на територията на Силистра, от 27 април е започнала кампания за изследване с индивидуални PCR - тестове за COVID-19 на служителите от МБАЛ - Силистра, включително и в Спешно отделение, съобщават от силистренската болница.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6915
Досега са направени тестове на близо 200 човека, като са обхванати и различни структури - служители на първа линия в РУ на МВР-Силистра, Дирекция " Социално подпомагане " - Силистра, ДФ " Земеделие ", ОД " Земеделие " гр. Силистра.

Лабораторията за COVID-19 към МУ - Плевен е осигурена с тестове за месец напред

Кампанията продължава, като ще бъдат направени общо повече от 1000 теста и ще бъдат обхванати всички отделения на МБАЛ - Силистра, ЦСМП, РЗИ - Силистра, производствени предприятия и служители на други структури.

Закупуването и организирането на изследванията с индивидуални PCR тестове в специализирани за това лаборатории е изцяло по инициатива на Явор Георгиев - председател на Надзорния съвет на " Първи май " АД и неговия екип със средства в размер над 80 000 лева, се казва в съобщението.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6915  Потвърдените случаи на ковид в Нидерландия набъбнаха до 39 791, броят на умрелите доближи 4893 Потвърдените случаи на ковид в Нидерландия набъбнаха до 39 791, броят на умрелите доближи 4893  40 португалски писатели в изолираност пишат групов разказ, въодушевен от пандемията 40 португалски писатели в изолираност пишат групов разказ, въодушевен от пандемията  Първият регистриран във Велико Търново пациент с ковид към този момент е изцяло оздравял Първият регистриран във Велико Търново пациент с ковид към този момент е изцяло оздравял
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР