Всички обитатели на Дома за възрастни хора в Добрич са

...
Всички обитатели на Дома за възрастни хора в Добрич са
Коментари Харесай

Всички в Дома за възрастни хора в Добрич с отрицателен резултат за COVID-19

Всички обитатели на Дома за възрастни хора в Добрич са дали отрицателен резултат от PCR- тестовете за коронавирус, съобщават от общината.

В дома преди дни бе установен служител - носител на инфекцията. За по-голяма сигурност след десет дни възрастните хора отново ще бъдат изследвани, според указанието на Регионалната здравна инспекция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11153
Предполагаемо огнище на COVID-19 в кланица в Добрич

Капацитетът на дома е за 115 възрастни, като потребители на социалната услуга се настаняват от цялата страна. В епидемичната обстановка в институцията са забранени посещенията на външни хора.

Настаняването на нови потребители става според указанията на Агенцията за социално подпомагане.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11153  Англия е изправена пред втора вълна от COVID-19 Англия е изправена пред втора вълна от COVID-19  Рекорден брой умряли от COVID-19 за денонощие в Румъния Рекорден брой умряли от COVID-19 за денонощие в Румъния  Избягала от Китай вирусоложка за COVID-19: О, нямате си визия защо става въпрос! Избягала от Китай вирусоложка за COVID-19: О, нямате си визия защо става въпрос!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР