В област Видин 40 души са санкционирани за неспазване на

...
В област Видин 40 души са санкционирани за неспазване на
Коментари Харесай

40 души са санкционирани за неспазване на противоепидемичните мерки във Видинско

В област Видин 40 души са санкционирани за неспазване на противоепидемичните мерки, съобщават от Областна дирекция на МВР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5692
При извършените проверки на открити и закрити обществени места полицаите са съставили общо 40 акта по Закона за здравето на граждани,засечени без поставени предпазни маски.

Глобиха 10 души за неносене на маски във Видинско

Във Видин са санкционирани 12 души, в Белоградчик - 26 души и в Кула - 2-ма. Засилен контрол и проверки ще има в област Видин по време на великденските празници в условията на въведените противоепидемични мерки.

От ОДМВР призовават гражданите да не предприемат пътувания без неотложни причини,а в празничните дни да останат по домовете.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5692  Напрежение във Факултета, ромите излязоха на митинг

Напрежение във Факултета, ромите излязоха на митинг  Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи: Във Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи: Във " Факултета " всичко се успокои  Има ли дискриминация във „ Филиповци “ и „ Факултета “ Има ли дискриминация във „ Филиповци “ и „ Факултета “
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР