Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева ще участва във видеоконферентен Съвет Външни работи

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще участва в заседанието на Съвета " Външни работи " чрез видеоконферентна връзка на 15 май, съобщиха от пресцентъра на МВнР.

Неформалната онлайн среща на министрите на външните работи от Европейския съюз ще започне с дискусия по Близкоизточния мирен процес и развитието на отношенията ЕС - Израел. Ще бъдат обсъдени политическите и икономическите последици от COVID-19 върху Южното съседство и по-широкия регион на Близкия изток, както и подкрепата на ЕС за справяне с предизвикателствата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8002
Борисов участва в срещата на върха на страните членки на Централно-европейската инициатива

Предвижда се министрите да приемат декларация за ситуацията в Източното Средиземноморие.
По настояване на България и други страни се очаква да бъде коментирана и виртуалната Среща на върха ЕС - Западни Балкани от 6 май 2020 г.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8002  НА ЖИВО: Румен Радев: Държавата не е опора за своите жители НА ЖИВО: Румен Радев: Държавата не е опора за своите жители  Германците не желаят отпадане на ограничаващите ограничения за новия ковид Германците не желаят отпадане на ограничаващите ограничения за новия ковид  Макрон обезпокоен от втора вълна на ковид Макрон обезпокоен от втора вълна на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР