Вие рестартирахте живота ми и аз се прекланям пред професионализма

...
Вие рестартирахте живота ми и аз се прекланям пред професионализма
Коментари Харесай

Пациент благодари на лекарите: Вие рестартирахте живота ми

Вие рестартирахте живота ми и аз се прекланям пред професионализма Ви!. С тези силни думи започва писмото на Кристиан Филев от Варна, който заедно със сина си и съпругата си се сблъсква с коронавирусната инфекция. За тяхно щастие попадат в ръцете на екипа ни във Военна болница – Варна, които успяват да ги извадят от хватката на тежкия вирус.

„ В живота си човек се сблъсква с редица перипетии и трудни моменти! Моята съдбовна среща беше с COVID-19! “, казва още Кристиан.

И благодари на проф. д-р Ивайло Въжаров, началник на ВМА Варна, на д-р Симона Милева – началник на Коронавирус клиниката, и на целия екип за професионализма, грижите и отношението.

ВМА разказа за милия жест на пациента във фейсбук. На свой ред благодари за милите думи и за признателността. Това не е първият случай, в който пациенти блаодарят за пожеланите грижи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17092  Обезсмисля ли се имунизацията поради разновидностите на COVID-19? Обезсмисля ли се имунизацията поради разновидностите на COVID-19?  Хаос във Англия с претъпкани гари и летища Хаос във Англия с претъпкани гари и летища  Във Франция сътвориха уред, очистващ въздуха от коронавируси над 90 % Във Франция сътвориха уред, очистващ въздуха от коронавируси над 90 %
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР