В заведения за бързо обслужване, без зала за клиенти, и

...
В заведения за бързо обслужване, без зала за клиенти, и
Коментари Харесай

РЗИ-Ловеч с уточнение за новите мерки

В заведения за бързо обслужване, без зала за клиенти, и с ограничен асортимент /бюфет, павилион за дюнер, кебапчийница, баничарница и др./ няма да спират работа. Това уточняват от Регионалната здравна инспекция в Ловеч в писмо до областния управител, във връзка с нововъведените от министъра на здравеопазването нови противоепидемични мерки, съобщават от областната администрация.

От там припомнят, че се преустановяват посещенията във всички заведения за хранене и развлечения, но е разрешена доставката по домовете или вземане на храна за дома и офиса. Мярката е насочена към недопускане струпването на хора в тези обекти.

През последното денонощие в Ловешка област новодиагностицираните случаи на заразени с коронавирус са 28, сред които две медицински сестри от болниците в Луковит и Тетевен, както и санитар в тетевенската МБАЛ. Починали са трима души.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15749  Ръст на приетите в болница в МБАЛ - Шумен регистрират от лечебното заведение Ръст на приетите в болница в МБАЛ - Шумен регистрират от лечебното заведение  Бенямин Ненатяху: Ще има ваксини за всички! Бенямин Ненатяху: Ще има ваксини за всички!  Слагат гривни с баркод на инфектираните с COVID-19 в Турция Слагат гривни с баркод на инфектираните с COVID-19 в Турция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР