В Университетската болница Д-р Георги Странски в Плевен почина 82-годишна

...
В Университетската болница Д-р Георги Странски в Плевен почина 82-годишна
Коментари Харесай

82-годишна е починалата от COVID-19 жена в Плевен

В Университетската болница " Д-р Георги Странски " в Плевен почина 82-годишна жена с COVID-19 и много заболявания на сърдечната и дихателната системи.

Това каза Момчил Цветков - говорител на лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7040
23 са новите случаи на COVID-19 у нас, втори починал медик

Пациентката е била в много тежко състояние, неповлияна от лечение на бронхопневмония, с астма. След приемането й в плевенската болница 14 дни е била на интубация в интензивно отделение, но въпреки усилията на екипите е починала и заради множеството придружаващи заболявания, допълни Цветков.

По данни от лечебното заведение, досега от приетите в него пациенти с COVID-19 са излекувани осем мъже и жени. Повече от 20 са хоспитализираните в момента за лечение.
За последното денонощие в Плевен е установен един положителен за COVID-19. От началото на пандемията досега броят на положителните проби за коронавирус в област Плевен достигна 158 - втори резултат в страната, след София.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7040  Росен Желязков: Очакваме да имаме йо-йо резултат Росен Желязков: Очакваме да имаме йо-йо резултат  Иран отваря част от джамиите си, затворени поради пандемията от COVID-19 Иран отваря част от джамиите си, затворени поради пандемията от COVID-19  Южна Корея и Япония разхлабват ограничаващите ограничения поради болестта от ковид Южна Корея и Япония разхлабват ограничаващите ограничения поради болестта от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР